Järjestelmäpaketit

 • Talomat L

  Talomat L on tarkoitettu keskisuuriin ja suuriin kiinteistöihin joissa on paljon valaistusta sekä muita Talomatiin liitettäviä ulkopuolisia taloteknisiä ratkaisuja sekä laajat turvaominaisuudet.

 • Talomat M

  Talomat M on keskisuuriin omakotitaloihin tarkoitettu kattava järjestelmä jossa ei ominaisuuksista ole tingitty. Paketti tarjoaa kaikki ominaisuudet asumisen helpottamiseen, turvallisuuteen ja valaistuksen ohjaukseen. Sopii taloon jossa on normaali määrä huoneita ja valoryhmiä.

 • Talomat S

  Talomat S on tarkoitettu keskikokoista pienempään kotiin tai vapaa-ajan asuntoon, jossa halutaan hyvä ja näyttävä valaistuksen ohjaus sekä turvatoiminnot. Talomat S soveltuu myös hyvin myös kerrostaloasuntoon. Talomat S on pieni suuri paketti.

 • Talomat XS

  Talomat XS on tarkoitettu pieneen asuntoon tai vapaa-ajan asuntoon, jossa halutaan toteuttaa energiatehokas ja hyvä valaistus. Soveltuu myös yksittäisen huoneen (esim. keittiö) näyttävän valaistuksen toteuttamiseen. Aurinkoenergiaa hyödyntämällä voidaan valaistus toteuttaa helposti myös sähköttömään kesäasuntoon.